Clinică de terapie prin artă

anne varsh 0 Comments


Adresă: Strada Cornelia Sălceanu, Timișoara                
Număr de telefon: 0764370445                                    

Email: anne.varsh@protonmail.com                           Salut,

Sunt Annemari, terapeut prin artă plastică, absolventă a programului de master în Art Therapy din cadrul Haifa University, Israel, oraș în care am locuit și am profesat până de curând. Sunt un terapeut prin arta cu experienta in domeniu, membru  EFAT ( The European Federation of Art Therapy ) si membru YAHAT ( The Israeli Association for Creative Arts Therapies )

Aflată la intersecția celor trei mari domenii, psihologie, artă și psihiatrie, terapia prin artă este o terapie emoțională în care arta ocupă un loc important, este o formă de terapie expresivă, ce folosește arta ca mod de comunicare.

Terapia prin artă este de asemenea o formă de psihoterapie ce combină teoriile și tehnicile tradiționale ale psihoterapiei cu înțelegerea aspectelor psihologice ale procesului creativ. Nu este o activitate de recreere sau o lecție de artă, deși ședințele de terapie pot fi foarte plăcute.

Nu este o terapie doar pentru copii sau artiști și nu se adresează doar celor ce au anumite probleme sau afecțiuni, ci este pentru oricine, mic sau mare, copil, adolescent sau adult. Terapia prin artă ne ajută să ne regăsim creativitatea, să ne conectăm la propriile emoții și trăiri sau să trecem mai ușor prin momentele sau perioadele grele ale vieții.

 
Cu căldură,
Anne
                                                          


Care sunt activitățile desfășurate în acest cabinet?
* Datorită situației actuale și a limitărilor determinate de ea, activitățile, cursurile și sesiunile de terapie prin artă vor avea loc doar online.

* terapie prin artă cu adulti
* terapie prin artă individuală sau de grup
mai multe detalii privind terapia prin arta online aici
 
*supervizare
* consultație profesională
 
*Poate diferența cea mai mare între supervizare și consultație profesională, este tocmai limitarea în timp a celei de a doua. Consultația profesională se desfășoară de obicei pe durata unei singure sesiuni și are loc atunci când un specialist caută ajutorul altui specialist pentru a ( re) dobândi obiectivitatea în lucrul cu un client anume. 
 
* open studio
* ateliere pentru psihologi, psihoterapeuți, psihopedagogi și cadre didactice
* cursuri
* ateliere de dezvoltare personală

Care sunt prețurile?

Terapie individuală online: 200 RON/ oră
Sesiune de supervizare online: 150 RON/oră (terapeuți în formare), 200 RON/oră (terapeuți practicanți)
Sesiune de consultație profesională: 250 RON/oră

Terapie de grup online: 100 RON/oră
Open studio: 80 de lei/întâlnire
Cursuri și ateliere: perioada de desfășurare, durata întâlnirilor și prețul vor fi afișate pentru fiecare eveniment în parte.


Cursurile și ateliere online vor fi afișate aici.